Vraag:
Is er een SSH-client met tabbladen met verbindingsbeheer voor Linux?
arjan
2014-02-05 04:58:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben op zoek naar een SSH-client met tabbladen op Ubuntu die het beheren van de details van opgeslagen verbindingen ondersteunt. Een ideale oplossing zou zijn (zoals) Putty met tab-ondersteuning.

HotSSH ondersteunt tabben, maar ik zou graag meer Putty-achtige opties willen, zoals het geven van aangepaste namen aan opgeslagen verbindingen, het kunnen wijzigen van details van bestaande verbindingen (bijv. poort; met HotSSH wordt dit momenteel een nieuwe sessie in uw geschiedenis), een sessie starten zonder deze op te slaan, een opgeslagen sessie verwijderen.

Twee antwoorden:
#1
+13
palacsint
2014-02-05 05:20:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De meeste van mijn collega's gebruiken PAC Manager en zijn redelijk tevreden over. Ze houden vooral van de clusterverbindingen die meerdere machines dezelfde toetsaanslagen sturen.

Dit ziet er veelbelovend uit. Weet u of het het gebruik van de SSH-authenticatieagent ondersteunt in plaats van de wachtwoordzin voor uw privésleutel op te geven? Ik kon deze optie niet vinden.
@arjan: Mijn collega's zeggen dat het wordt ondersteund. Eigenlijk roept het het externe `ssh` uitvoerbare bestand aan en ondersteunt alles wat de opdrachtregel` ssh` ondersteunt (maar het heeft geen GUI voor elke instelling).
Het lijkt erop dat er iets niet klopte de eerste keer dat ik het probeerde. Ik heb mijn privésleutel geladen met ssh-add en de wachtwoordzin gewoon leeg laten, werkt nu.
Ik gebruik PAC al jaren en het is erg fijn. Het heeft mijn lokale sessie echter verschillende keren volledig gecrasht, dus ik ben op zoek naar iets anders.
Ik had problemen met het gebruik van PAC Manager in Ubuntu 18.04 en 18.10. Het zou gewoon crashen. Hoewel ik PAC Manager jaren daarvoor heb gebruikt, is het misschien oud voor Ubu * 18 en nieuwer? Volgens de SourceForge-pagina was de laatste update ongeveer 3 jaar geleden. https://sourceforge.net/projects/pacmanager/
#2
+4
victorbrca
2014-10-15 19:54:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb PAC geprobeerd, maar ik ontdekte dat Gnome Connection Manager beter voor mij werkte.

PAC leek te veel knoppen en te veel opties te hebben. GCM zag er strakker uit en bood vergelijkbare functies als Putty CM.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...