Vraag:
Flash-speler die niet probeert om extra software binnen te sluipen
StackExchange What The Heck
2014-02-05 03:08:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben niet tevreden met Adobe dat het een gemakkelijk te missen selectievakje heeft toegevoegd om McAffee automatisch te installeren wanneer ik mijn Flash-versie bijwerkte. Ik denk niet dat zo'n groot bedrijf enig excuus heeft om% & * ^ ware op mijn machine te sluipen.

Dus, simpel gezegd, is er een alternatief dat ik kan gebruiken zonder ongewenste 'extra's' voor de ongewilde ?

Ja, dat is mij ook overkomen. Het kostte me echter ongeveer twee minuten om McAfee te verwijderen, en ik blijf liever "officieel".
U kunt altijd gewoon [download] (http://www.adobe.com/support/flashplayer/downloads.html) en de debug-speler installeren. Deze hebben niet de "extra's".
Hoeveel sport voor alle Flash-opties en ActionScript heb je nodig? Probeer je gewoon YouTube te bezoeken of heb je een gamebibliotheek of flexsite nodig om pixel perfect te laten werken? Er is hier echt nog niet genoeg om een ​​goed geïnformeerd advies te geven. Zie [Hoe vraag je om een ​​alternatief voor sommige software] (http://meta.softwarerecs.stackexchange.com/a/49) voor tips.
Ik gebruik "Foxit" nu enkele jaren en ik zou het aanraden. Het werkt vanaf de desktop, vanuit Firefox en installeert een pdf-printer.
Drie antwoorden:
#1
+10
Der Hochstapler
2014-02-05 03:51:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Gebruik gewoon het MSI-installatieprogramma. Het bevat geen McAfee.

Ik neem eigenlijk aan dat geen van de installatieprogramma's op die pagina McAfee bevat.

#2
+8
Darth Android
2014-02-05 03:55:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Chrome bevat de Flash-plug-in van Adobe en u hoeft deze niet te installeren. Het voorbehoud is dat het geen volledige systeembrede installatie is - Dit is geen oplossing als u wilt dubbelklikken op .swf-bestanden, maar het is een eenvoudige oplossing als u snel door Flash-compatibele websites wilt bladeren.

Als extra bonus is de Flash-versie die bij Chrome wordt geleverd, aangepast om te werken in het PPAPI-plug-in-model van Chrome, waardoor Chrome daadwerkelijk kan weten en weergeven welke tabbladen flash actief geluid produceren . Er is ook geen vervelende Adobe-updater (Chrome werkt automatisch de ingebouwde flash-module bij wanneer deze zichzelf bijwerkt).

+1 De enige versie van Flash op mijn nieuwe computer is de versie die deel uitmaakt van Chrome. Ik mis het niet in andere browsers (ik krijg minder advertenties!) Maar ik merk nog steeds dat zelfs in Chrome de Flash-plug-in af en toe crasht.
#3
+3
Braiam
2014-02-23 01:17:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als u Firefox gebruikt, kunt u zich ook aanmelden voor Shumway. Het is beschikbaar in Nightly-build (en bij uitbreiding), met enkele eigenaardigheden die eigen zijn aan iets dat niet helemaal gaar is, maar zou werken als volledige vervanging van Flash als er voldoende tijd is .

Er zijn andere volledige alternatieven, zoals GNU Gnash, maar er is geen ondersteuning voor recente versies van ActionScript, dus het gebruik is beperkt tot oudere Flash-video's.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...