Vraag:
Racegame voor twee personen met alleen toetsenbord voor Ubuntu
Nicolas Raoul
2014-02-05 10:15:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben op zoek naar een racespel (Tuxracer-achtig / MarioKart-achtig / auto's / fietsen / boten / vliegtuigen / wat dan ook) dat beschikbaar is voor Ubuntu Linux, voor 2 (of meer) gelijktijdige spelers.

Ik heb geen joystick of muis of zoiets, ik heb maar één toetsenbord. Het spel moet dus worden bestuurd door beide spelers met hetzelfde toetsenbord (een speler gebruikt bijvoorbeeld toetsen ADWS en een speler gebruikt toetsen JLIK of iets dergelijks).

Emulators OK, zolang alles legaal is.

Een antwoord:
#1
+17
Gallaecio
2014-02-06 04:32:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Je kunt SuperTuxKart spelen in de modus voor gesplitst scherm, waarbij elke speler een andere set toetsen van het toetsenbord gebruikt.

SuperTuxKart Game Screenshot

Wees voorzichtig met de toetsen, er kunnen echter conflicten zijn. Het is altijd beter om twee verschillende toetsenborden te gebruiken (naast verschillende toetsen).

(Voor informatie over sleutelconflicten, zie n-Key Rollover en Keyboard Ghosting)
Kun je een screenshot toevoegen en / of wat uitweiden over de gameplay hiervan?
@AngeloNeuschitzer Een screenshots toegevoegd, maar van de oorspronkelijke vraag die ik heb begrepen, is de persoon die het stelt niet op zoek naar verdere details. De screenshot en de naam van de game zelf geven al genoeg hints over de gameplay.
@Gallaecio het maakt niet uit of mensen om meer details vragen. Voor sites van hoge kwaliteit - voor anderen dan de persoon die de oorspronkelijke vraag stelt - zijn meer dan links vereist. Zie [dit meta-bericht] (http://meta.softwarerecs.stackexchange.com/questions/86/youre-doing-it-all-wrong).


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...