Vraag:
Offline kaartbrowser op Android met offline zoeken
Gilles 'SO- stop being evil'
2014-02-05 04:27:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben op zoek naar een offline app voor het bladeren door kaarten voor een Android-telefoon. Absolute vereisten:

 • Draait op Android.
 • Biedt downloadbare offline kaarten voor de plaatsen waar ik naartoe reis. OpenStreetMap als kaartbron dekt deze vereiste, dus hier kan aan worden voldaan door het downloaden van gegevens van OSM toe te staan.
 • Ik moet in staat zijn om eenvoudig de kaart van een stad en zijn voorsteden te downloaden. Hoe groter de regio, hoe beter. (De fragmenten die u op Google Maps kunt downloaden, zijn enkele orden van grootte te klein.)
 • De applicatie moet geschikt zijn om te navigeren op basis van de gedownloade kaarten. Als ik bijvoorbeeld een straatadres heb, moet ik dit adres op de kaart kunnen zoeken.
 • De applicatie moet de gps-positie op de kaart kunnen weergeven ("waar ben ik?").
 • Transportinformatie weergeven ("waar stopt bus 42?").

Leuk om te hebben:

 • Sta downloaden van een groot gebied toe (bijv. een heel land), voor zover de opslagcapaciteit van mijn telefoon dit toelaat.
 • Toon zowel lokale namen als getranslitereerde namen voor landinstellingen die niet het Latijnse alfabet gebruiken.
 • Tonen extra gegevens zoals musea, restaurants, enz.
 • Zoeken naar toeristische attracties, restaurants, enz.
 • Link naar realtime vervoersinformatie wanneer u online bent.
 • Routebeschrijving voor voetgangers, fietsers, autorijden en openbaar vervoer.
 • Gratis.
Een oudere versie van Google Maps ondersteunde dit vroeger. De manier waarop de downloadfunctie nu werkt, is gewoon te triest :(
Het adres zoeken (opzoeken) en ernaartoe navigeren zijn verschillende dingen. Het is me niet helemaal duidelijk of je echt navigatie wilt (ik denk van wel)
@Bernhard Voetgangersnavigatie kan handmatig worden gedaan door de punten op de kaart met elkaar te verbinden. Omdat ik echt om voetgangersnavigatie geef, hoef ik alleen maar mijn huidige positie en mijn bestemming te kunnen visualiseren (en dus zoeken). Navigatie is dus leuk om te hebben, maar geen absolute vereiste.
@Gilles: Denkt u dat de tags die u gebruikt een goed precedent zijn? (Ik ben onbeslist, of ik zou ze bewerken)
@Oxinabox [tag: android] en [tag: maps] zeker. Van de anderen ben ik niet zeker. Ik aarzelde om [tag: offline] te gebruiken, wat een beetje vaag is maar een zeer belangrijke vereiste hier. [tag: mobility] heeft hetzelfde defect. Ik ben niet zeker van [tag: gps]: het is een beetje perifeer (ook al is het een vereiste). [tag: openstreetmap] is zeker gerechtvaardigd als de tag bestaat, maar het kan te specifiek zijn.
`Maverick` en` Maverick Pro` gebruiken persistente cache van online kaarten om ze offline te gebruiken, en er is een tool om kaarten van een bepaald gebied er in bulk te downloaden en de cache met hen vooraf te laden voor offline gebruik. U kunt echter niet offline naar adressen zoeken.
@Giles:Huh, openstreetmap is een redelijk populaire tag. Ik verdun offline is een betere tag dan mobiliteit. Ik denk dat gps een nuttige tag is en mogelijk moet worden bewaard voor als we ondervraagd worden over software voor gps-auto-navigators. (Hoewel ik er geen weet waarmee apps kunnen worden geïnstalleerd)
Kijk hier voor extra opties: http://android.stackexchange.com/q/591/5132
Tien antwoorden:
#1
+31
Izzy
2014-02-05 13:31:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

U kunt enkele kandidaten vinden in de antwoorden op App voor Android die Open Street Map-gegevens leest, maar kan worden gebruikt als gps of voor routebeschrijvingen. Mijn aanbeveling is nogmaals Locus Maps, die lijkt te passen bij alle functies die u heeft aangevraagd:

 • werkt op Android
 • talloze kaartbronnen (inclusief OSM), meer beschikbaar via de Map Tweak add-on
 • eenvoudig te downloaden via de geïntegreerde "kaartdownloader". Kies uit een heleboel opties, zoals "werkelijk scherm", land (dus deze optionele wens wordt ook ingewilligd), gebied langs een spoor, rechthoek, ... Selecteer zelfs zoomniveaus die u wilt opnemen.
 • navigeert natuurlijk op offline (en online) kaarten. Vereist alleen een verbinding voor de berekening van de route, niet voor de navigatie zelf (dus bereken bijvoorbeeld terwijl u nog steeds gebruikmaakt van wifi in uw hotel, controleer een nabijgelegen 'gratis wifi'-café of schakel mobiele gegevens tijdelijk alleen in voor routeberekening zouden allemaal moeten werken).
 • GPS-positie op de kaart is essentieel voor een navigatie-app, dus het wordt natuurlijk ondersteund. Pijl wijst zelfs waar u naar kijkt. Als dat nog niet genoeg is, installeer dan de AR-add-on om POI's te laten wijzen in cameraweergave voor extra oriëntatie.
 • heeft niet gecontroleerd op transport. Maar als er kaarten / lagen beschikbaar zijn, zou u deze moeten kunnen opnemen.
 • Extra gegevens kunnen zelfs worden geïntegreerd vanuit .kmz -bestanden (inclusief afbeeldingen en meer), voor een complete offline gids. Gebruikt het meerdere keren op deze manier, werkt prima.

Voice Navigation Map Download OpenStreetMap
Online spraaknavigatie, kaart downloaden, OpenStreetMap (klik op afbeeldingen voor grotere varianten)

Locus Maps (zoals hierboven gelinkt) wordt gratis geleverd (advertentie ondersteunde) versie, gebruik deze zo lang als je wilt. Als je vindt dat het het waard is, koop dan de pro om de advertenties te verwijderen en gebruik ook enkele bonusfuncties.

"Vereist alleen een verbinding voor routeberekening" - dus dit is duidelijk geen 100% offline oplossing (waar waarschijnlijk om werd gevraagd). OsmAnd kan volledig offline werken.
Dat was de laatste keer dat ik het heb gecontroleerd. Vanwege uw opmerking heb ik het zojuist opnieuw gecontroleerd met de [overeenkomstige handleiding] (http://support.locusmap.eu/hc/en-us/articles/200003121-Navigation): het lijkt nog steeds zo te zijn , geen offline routeberekening (nog). Sorry daarvoor.
Offline navigatie werkt met [BRouter] (https://play.google.com/store/apps/details?id=btools.routingapp). Het probleem is dat het zoeken naar een adres werkt via Google (of andere webservices). U kunt dus alleen navigeren tussen twee punten die u op de kaart selecteert.
Ratten! dit zag er perfect uit, totdat ik las dat "een verbinding nodig is voor routeberekening". Ik blijf bij [navmii] (http://navmii.com/navigation/) waarmee ik hele landen kan downloaden en volledig offline kan navigeren (ik deed het VK -> Frankrijk -> België -> Nederland -> Duitsland vorige week, met een paar spontane zoekopdrachten en omwegen met offline omleiding). Helaas, het behandelt het openbaar vervoer niet, zoals het OP had gevraagd, maar ik moet nog een betere vinden voor autorijden (voel je vrij om me te corrigeren; ik ben altijd op zoek)
@Mawg Ik denk dat Menions beslissing om online routeberekening uit te voeren was dat het anders ofwel niet nauwkeurig / flexibel genoeg zou zijn of dat routegegevens te frequente updates zouden vereisen (denk aan files, bouwplaatsen en dergelijke).
#2
+30
neogeomat
2014-03-01 20:04:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

OsmAnd is de beste keuze:

 • Draait op Android
 • Kaart van de hele wereld en ook specifieke landen.
 • U kunt eenvoudig uw eigen kaart maken. kaart wordt regelmatig bijgewerkt. gemakkelijker om kaartlagen te beheren.
 • Beste voor navigatie, berekening is volledig offline en vernieuwd met verandering in gps-positie
 • veel zoekopties, op naam, op coördinaten, op adres
 • gps-positie op de kaart. Oriënteer de kaart volgens het noorden boven, kompas of bewegingsrichting
 • Toont transportinformatie. (heb deze niet geprobeerd)
 • Toont getranslitereerde namen (heb dit ook niet geprobeerd)
 • toon en zoek veel meer.
 • er is een gratis versie en ook een betaalde versie met plug-ins.
Ook verkrijgbaar in meerdere talen :)
Omdat de app open source is, kun je ook de volledige versie met plug-ins ophalen uit de [F-Droid-repository] (https://f-droid.org/repository/browse/?fdfilter=osmand&fdid=net.osmand.plus)
#3
+16
Axm
2014-02-24 19:22:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

U kunt ook Maps.Me proberen (voorheen bekend als MapsWithMe). Het heeft de meeste functies die je nodig hebt:

 • Staat het downloaden van hele landen toe
 • Gebruikt OpenStreetMap-gegevens
 • Toont veel POI's
 • Kan zoeken naar adressen, winkels, restaurants of andere attracties
 • Werkt offline
 • Kan gps gebruiken om uw locatie op de kaart weer te geven
 • Kan gedownloade bestanden opslaan op SD-kaart
 • Gratis

De volledige versie is nu gratis beschikbaar (voorheen waren er aparte Pro- en Lite-versies). Ik heb de pro-versie gebruikt voor reizen naar Barcelona en heb geen problemen. Het kan een KML-bestand importeren uit Google Custom Maps en het als bladwijzers op de kaart weergeven.

Er zijn helemaal geen advertenties en geen limieten voor lagen. Pro-versie heeft: offline zoeken op de kaart, plaatsen van bladwijzers voorzien, kaart draaien, bladwijzers delen, automatisch volgen. Ik moet er rekening mee houden dat ik geen band heb met ontwikkelaar of uitgever. Ik heb verschillende vergelijkbare apps geprobeerd en vond deze het meest geschikt voor mij.

Wat zijn de beperkingen van de gratis versie? (Bijv. Advertenties, ontbrekende lagen, limiet voor kaartformaten, ...)
@Gilles, er zijn helemaal geen advertenties en geen gelimiteerde lagen. Pro-versie heeft: offline zoeken op de kaart, plaatsen van bladwijzers voorzien, kaart draaien, bladwijzers delen, automatisch volgen. Ik moet er rekening mee houden dat ik geen band heb met ontwikkelaar of uitgever. Ik heb verschillende vergelijkbare apps geprobeerd en vond deze het meest geschikt voor mij.
#4
+15
Mohammed Joraid
2014-02-08 11:46:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik gebruik Sygic al een tijdje en het heeft me goed gediend.

Willekeurige online foto van de app:

Sygic UI with Directions in action

Functies die ik nuttig vond:

 • Offline kaarten, kan navigeren zonder internet nodig te hebben + de mogelijkheid om meer kaarten te downloaden.
 • Zoek naar straat of POI (Place Of Interest), vind de dichtstbijzijnde geldautomaat, tankstation enz.
 • Kan opties voor verschillende routes weergeven
 • Plaatsen of huidige plaats (locatie) toevoegen aan favorieten.
 • Pak uw huidige positie / adres uit en plaats het in uw standaard e-mail / sms-applicatie om de locatie te delen. U kunt uw coördinaten bekijken door op de pijl te tikken.
 • Aanpasbare informatiebalk.
 • ETA, snelheid enz. info.
 • Google Local Search.
 • Instellingen voor stembegeleiding, met mannelijke / vrouwelijke geluiden en verschillende accenten en eenheden / metrische systemen.
 • Schakelen tussen loop- / rijmodus.
 • Opties voor 2d (bovenaanzicht) / 3d (zijaanzicht).
 • Automatische kaartweergave voor dag / nacht.

Beschikbare functies die ik tegenkwam, maar die ik niet echt heb gebruikt.

 • Rapporten politie-vallen
 • Weersinformatie
 • Reisboek, houd uw reizen bij.
 • SOS -> bekijk uw laatst bekende positieadres en coördinaten, toon het dichtstbijzijnde ziekenhuis en politiebureau, benzinestation, apotheek.

Enkele nadelen in vergelijking met andere apps:

 • het is niet gratis, maar ik heb het niet gekocht hoewel het al op mijn apparaat was geïnstalleerd.
 • Niet de snelste app om te starten.

Ik heb deze app op de Samsung Galaxy Note1 voor de kaart van Kuala Lumpur gebruikt.

Schermafbeeldingen:

Portrait view of Sygic

#5
+14
Journeyman Geek
2014-02-07 22:00:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb Navit een paar keer gebruikt als ik offline navigatie nodig had. Je kunt de kaarten per land dat je nodig hebt gratis downloaden en installeren (en ze zijn niet erg groot), en het werkt prima. Ik heb gemerkt dat je het zoekland apart moet instellen waar je bent om de zoekopdracht te laten werken aan de versie op Google Play, maar de SVN-versie is prima. Anders dan dat, doet het redelijk standaard nav-programmering dingen redelijk goed. Ik heb er nooit echt prestatieproblemen mee gehad op mijn oude telefoon. Je kunt de landen downloaden die je nodig hebt (en de bestanden zijn niet zo groot) en het lijkt juist om je te vertellen waar je bent. Ik ben niet zeker van de taal - de plaatsen waar ik het gebruikte, gebruiken Latijnse scripts.

Navit UI with Zoom in/out, download maps, toggle POIs, & Address search functions

Het werkt zonder enige netwerkverbinding buiten nodig het downloaden van de kaarten - u kunt dit doen door op het menu te drukken (of op de knop 'apps wisselen'). en het selecteren van de kaarten die u wilt downloaden. Als je bedenkt dat een wereldkaart ~ 8 GB is, en je kunt regionale kaarten of kaarten per land downloaden waar je naar kijkt, maximaal 200 MB voor een landkaart. Ik ontdekte persoonlijk dat ik navit moest herstarten om het de gedownloade kaart te laten lezen, maar YMMV. Als het eenmaal werkt, werkt het. U kunt hier blijkbaar ook aangepaste kaartgebieden downloaden en deze in een map neerzetten. Het gebruikt gegevens van OSM, dus het is net zo goed of zo slecht als de versie die ze gebruiken.

Navit Directions in action

De gebruikersinterface is vrij standaard - aangezien het een daling is in de vervanging van veel auto-GPS-eenheden, en je hebt een nachtmodus en een dagmodus, psudo 3d en de gebruikelijke POI-opties.

Ik merk op dat de versie van navit op de google play store is niet de nieuwste versie, en voor een recentere versie kun je een SVN-momentopname rechtstreeks vanaf hun pagina downloaden.

#6
+12
landroni
2014-03-02 02:41:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Naar mijn ervaring is de beste app van zo'n type de open-source OsmAnd. Van de Projectsite (bij Google Code):

Wereldwijde mobiele kaartweergave &-navigatie voor offline en online OSM-kaarten

OsmAnd (OSM Automated Navigatierichtingen)

Dit project is gericht op het bieden van comfortabele kaartweergave en navigatie (routing) -toepassing voor mobiele apparaten. Een bijzondere nadruk ligt bij volledige offline functies (via vooraf geladen offline kaartgegevens) of economisch internetgebruik.

Voor meer screenshots: enter image description here

Met betrekking tot de gevraagde functionaliteiten:

 • Draait op Android
 • Biedt downloadbare offline kaarten met behulp van OSM-gegevens
 • Staat downloads toe voor grote regio's
 • Is geschikt om te navigeren op basis van de gedownloade kaarten (uit persoonlijke ervaring!)
 • Geeft de gps-positie op de kaart weer
 • Kan vervoersinformatie weergeven, maar ook musea , restaurants, etc. (via de OSM Points of Interest, of POI)
 • Voetgangers, fietsers, autorijden en openbaar vervoer.
 • Is gratis en open-source

OsmAnd ~ kan eenvoudig worden geïnstalleerd vanuit F-Droid, de catalogus van FOSS-applicaties (gratis en open source software) voor het Android-platform. De daar geleverde versie kent geen beperkingen (in tegenstelling tot de gratis versie van OsmAnd op Google Market).

Dit is hetzelfde als het vorige antwoord, u kunt het vorige antwoord bewerken en het beter maken.
Het andere antwoord behandelt de vraagvereiste in dezelfde volgorde, het is geen copy-paste. en is gebaseerd op persoonlijke ervaring.
Mijn antwoord lijkt mij completer (en een poging om http://meta.softwarerecs.stackexchange.com/questions/455/how-to-ask-and-answer-software-recommendation-questions-aka-the- basisregels? cb = 1), en ik was het aan het voorbereiden terwijl de andere werd gepost, dus ging gewoon door. Het zou een te grote herschrijving zijn geweest om gewoon het andere antwoord te bewerken.
#7
+6
Islay
2015-09-29 03:58:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nokia HERE is een relevante optie die in een tijdsbestek van minder dan een jaar (2015) [> 5 miljoen downloads op Google Play] enorm is gegroeid.

 • gratis
 • draait op Android
 • biedt downloadbare offline kaarten voor hele landen
 • kan worden geïntegreerd met gps en geeft aanwijzingen / navigatie
Ik raad "hier" aan. Ik heb het in Venetië geprobeerd met een vriend naast Google Maps. Ik gebruikte Google en hij gebruikte hier. Ze waren op één lijn met de aanwijzingen, behalve dat Google wilde dat ik over het water sprong dat de eilanden scheidde, hier niet.
#8
+3
Franck Dernoncourt
2014-04-02 08:06:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik gebruik Genius Maps, dat de volgende kenmerken heeft:

 • niet-gratis
 • werkt op iOS 7.1 (en Android 2.2 en up)
 • kaarten hebben van de VS, Canada en de Bahama's, evenals vele andere landen
 • kan de GPS-positie op de kaart weergeven ("waar ben ik?") .
 • Kaartgegevens van Navteq
 • zijn geschikt om te navigeren op basis van de gedownloade kaarten - en kunnen gemakkelijk een heel land downloaden:

navigation download
Navigatie en download (klik op afbeeldingen voor grotere varianten)

 • Toon extra gegevens zoals musea, restaurants, enz.
 • Hiermee kunt u naar een locatie zoeken:

search
Zoeken (klik voor grotere variant)

Maar het toont geen vervoersinformatie ("waar stopt bus 42?").


Lijst met alle landen met kaarten:

 • EUROPA: Albanië, Andorra, Oostenrijk, Wit-Rusland, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, FYROMa cedonië, Duitsland, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Servië, Slowakije , Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk, Vaticaanstad
 • NOORD-AMERIKA: VS Centraal, VS Noordoost, VS Zuidoost, VS West Alaska, Hawaii, Puerto Rico en Maagdeneilanden , Canada, Mexico
 • AZIË / PACIFIC: Australië, Brunei, Indonesië, Maleisië, Maldiven, Nieuw-Zeeland, Filipijnen, Singapore. Taiwan, Thailand, Vietnam
 • CENTRAAL / ZUID-AMERIKA: Argentinië, Bahama's, Brazilië, Kaaimaneilanden, Chili, Colombia, Costa Rica, Frans-Guyana, Martinique, Panama, Paraguay, Peru, Saint Barthelemy, Suriname, Uruguay , Venezuela
 • MIDDEN-OOSTEN / AFRIKA: Angola, Bahrein, Botswana, Burundi, Egypte, Israël, Ivoorkust, Jordanië, Koeweit, Libanon, Lesotho, Kenia, Malawi, Marokko, Mozambique, Namibië, Nigeria, Oman, Senegal, Saoedi-Arabië, Zuid-Afrika, Swaziland, Tanzania, Tunesië, Oeganda, Verenigde Arabische Emiraten, Zambia, Zimbabwe
#9
+3
Ryan Weaver
2016-09-30 01:52:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ga Maps - Navigation & Transit van Google aanbevelen.

Gebaseerd op uw absolute vereisten:

 • Draait op Android. Check
 • Biedt downloadbare offline kaarten voor de plaatsen waar Itravel naartoe gaat. Check
 • Ik moet in ieder geval de kaart van een stad en zijn voorsteden gemakkelijk kunnen downloaden. Hoe groter de regio, hoe beter. (De fragmenten die u op Google Maps kunt downloaden, zijn enkele orden van grootte te klein.) Controle.

  Zie schermafbeelding vanaf mijn telefoon , waar ik een groot deel op Virginia kan downloaden. Dit is gemakkelijk genoeg om een ​​stad en zijn voorsteden te downloaden. Als extra bonus kun je ook de downloadlocatie wijzigen naar een SD-kaart als je telefoon er een heeft.

  Download this area? Download may take up to 1,725 MB.

 • De applicatie moet geschikt zijn om te navigeren op basis van de gedownloade kaarten. Als ik bijvoorbeeld een straatadres heb, moet ik dit adres op de kaart kunnen zoeken. Controle

 • De applicatie moet in staat zijn om de gps-positie op de kaart weer te geven ("waar ben ik?"). Check
 • Toon vervoersinformatie ("waar stopt bus 42?" ). Ik heb hier geen persoonlijke ervaring mee. Maar bedankt @Gilles Transport-informatie is beperkt (je krijgt de haltes te zien, maar niet de lijnen)
Oh hey, dat is nieuw. De vervoersinformatie is beperkt (je krijgt de haltes te zien, maar niet de lijnen), maar ongeveer gelijk aan OSM. Vreemd genoeg kunt u een routebeschrijving krijgen, maar geen routebeschrijvingen voor voetgangers, fietsers of openbaar vervoer.
#10
+3
Ape
2017-12-04 22:33:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voor mensen die van wandelen houden, kan ik de Mapy.cz -app aanbevelen. Het voldoet aan alle Absolute vereisten * en biedt (inclusief offline optie) 'Fiets- en wandelkaarten van de wereld met gemarkeerde paden en fietspaden'.

enter image description here

* Bewerken: voor het openbaar vervoer worden haltes weergegeven, maar over het algemeen niet de servicelijnen (behalve in sommige steden, waar lijnen zijn inbegrepen)Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...