Vraag:
Biedt een andere browser Firefox Tree Style Tab-functie?
Jens Piegsa
2014-02-05 07:04:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De Firefox-add-on tabblad Boomstijl maakt hiërarchische tabs mogelijk.

Heeft een andere hoofdbrowser een dergelijke functie of biedt er een extensie voor?

Ik weet niet zeker of het kwalificeert als een "hoofdbrowser", maar mijn op Chromium gebaseerde [Doogie] (https://cretz.github.io/doogie/) browser heeft tabbladen in boomstijl.
Drie antwoorden:
#1
+6
dotVezz
2014-02-05 07:36:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Google Chrome heeft een vergelijkbare extensie: Sidewise Tree Style Tabs . De functionaliteit is vergelijkbaar, maar gedraagt ​​zich een beetje anders ...

Vanwege de manier waarop Chrome omgaat met de GUI, hebben extensies niet zoveel vrijheid om ruimte in te nemen in het browservenster. Dat betekent dus dat deze extensie daadwerkelijk in een klein apart venster wordt geopend.

Chrome's Sidewise heeft niet de functionaliteit van Firefox's Tree Style Tabs. Ik heb geprobeerd Chrome te gebruiken, maar hierdoor had ik niet altijd mijn tabbladen beschikbaar. Ik moest Sidewise elke keer openen als ik ze wilde zien. Ik ging terug naar Firefox waar mijn tabbladen daar zichtbaar zijn wanneer ik ze wil zien.
zepe, dat is precies waar mijn tweede alinea het over heeft. De functionaliteit is vergelijkbaar, maar de interface is anders.
Het is deprimerend dat dit eerlijk gezegd het beste alternatief lijkt.
#2
+1
Olli
2014-02-05 07:43:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

In Opera is iets soortgelijks beschikbaar, maar eenvoudiger. Het staat het stapelen van tabbladen toe, maar boomstructuren (bijv. Stapels in stapels) zijn niet toegestaan.

#3
+1
thSoft
2017-06-08 15:42:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Opera heeft nu boomtabbladen die behoorlijk op elkaar lijken: het wordt weergegeven in de zijbalk enz.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...