Vraag:
Software voor het emuleren van meerdere desktops op Windows
Andrew Cheong
2014-02-05 04:46:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vele jaren geleden heb ik geprobeerd meerdere desktops te gebruiken via een aantal in de fabriek geïnstalleerde software (NVidia Desktop Manager of iets dergelijks) op mijn werkcomputer. Het was leuk als het werkte, maar crashte vaak, verloor mijn vensters en gedroeg zich vreemd met applicaties waarvan de grootte van de vensters niet mocht worden gewijzigd.

Ik zou graag meerdere desktops opnieuw proberen, maar hoopte voor enkele aanbevelingen voor stabiele , lichtgewicht software. Ik zeg "lichtgewicht" terwijl ik me herinner hoe de software van NVidia was opgeblazen met heel veel gekke opties, waarvan ik vermoed dat ze verantwoordelijk waren voor de instabiliteit ervan.

Merk op dat Windows 10 nu heel goed meerdere desktops ondersteunt.
Drie antwoorden:
#1
+10
Darth Android
2014-02-05 04:54:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb nog geen virtuele desktopsoftware gevonden die niet volledig wordt gedecimeerd door het grote aantal vensters dat ik vaak op mijn systeem heb, maar van degene die ik heb geprobeerd, werkte het volgende redelijk goed:

  • Dexpot - gratis voor persoonlijk gebruik, $ 30 / computer voor commerciële doeleinden
  • VirtuaWin - gratis

Beide behandelen de basisprincipes die u van een virtuele desktopomgeving mag verwachten. De grootste klacht was dat het vaak 0,5-2 seconden zou duren om een ​​switch tussen virtuele desktops te voltooien, wat een no-go was voor iemand die gewend was aan onmiddellijke reactie van Compiz (Linux) of Spaces (OS X).


Stop de persen! Ik heb net Desktops van Microsoft uitgeprobeerd (gratis). Het is extreem eenvoudig en lichtgewicht, en schakelt snel. Ik ga dit veel gebruiken ...

Dexpot is betaald? Ik gebruikte het altijd, en ik dacht dat het freeware was.
Oeps, heb de licenties dubbel gecontroleerd en dat verduidelijkt. Het is gratis voor persoonlijk gebruik, maar vereist een licentie als u het gebruikt op computers die in een commerciële omgeving worden gebruikt.
Ik kan VirtuaWin onderschrijven: ik heb een paar jaar geleden gewinkeld (onder XP) en niets anders kwam in de buurt. Af en toe liep het een paar seconden vast bij het wisselen van desktops, maar over het algemeen werkte het. Het aanbod van MS op dat moment (MSVDM) was vreselijk, ik weet niet of Desktops gerelateerd is.
@Gilles Het probleem dat ik heb met VirtuaWin en Dexpot is dat ze simpelweg de vensters minimaliseren en herstellen, wat voor mij onnatuurlijk en raar aanvoelt. Desktops van SysInternals / Microsoft creëren in feite een afzonderlijk verkenningsproces voor elke desktop en schakelen veel, veel sneller.
@DarthAndroid Gezien de manier waarop Windows werkt, betwijfel ik of ze een keuze hebben. Minimaliseren voelt als een natuurlijke implementatie van hoe dan ook een raam voor mij verbergen.
#2
+6
Ken Herbert
2014-02-05 04:54:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Probeer VirtuaWin. Het stelt je in staat om tot 9 virtuele desktops te hebben.

Ik gebruik het al 3-4 jaar op zowel mijn pc's thuis als op het werk en ik heb misschien één crash per jaar meegemaakt. Het is ook vrij licht doordat de Windows vrij snel overschakelt en voldoende opties heeft om nuttig te zijn zonder opgeblazen te worden.

Ik kan deze keuze steunen. Gebruik het jarenlang op het werk, wil het niet missen. Doet het goed op XP, Vista en nu Windows-7. Heeft zelfs een [draagbare versie] (http://portableapps.com/apps/utilities/virtuawin_portable), dus je kunt het uitproberen zonder bang te zijn om je systeem te verknoeien :)
#3
+1
Rohit Gupta
2015-11-20 07:45:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik zou Actual Window Manager aanbevelen. Ik heb er niet meerdere desktops op gebruikt, het ondersteunt ze wel. Maar ik heb de meeste van zijn andere functies gebruikt. Het is prettig en gemakkelijk te gebruiken en zeer flexibel met zijn opties. Nee, ik werk niet voor hen.

http://www.actualtools.com/windowmanager/Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...