Vraag:
Vim-plug-in voor Java HTML / CSS / Javascript
Johnride
2014-02-05 04:24:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vanaf nu gebruik ik de in Vim ingebouwde SyntaxComplete voor mijn bewerking.

Ik begon mijn JavaEE-project in Vim met Ant en ging een paar weken op deze manier, maar Eclipse-functionaliteiten ontbraken te veel dus ik gaf het Java-gedeelte op, maar ik gebruik het nog steeds voor de andere talen die mijn project vereist.

Ik ben niet op zoek naar een plug-in die fragmenten biedt, maar ik zou graag zien dat mijn functies en variabelen slim worden voorspeld.

Ik heb JavaComplete geprobeerd, maar het werkte niet. Ik hou niet echt van het idee om de hele Eclipse-engine achter Vim te starten zoals Eclim doet, maar als het echt de moeite waard is, zou ik het kunnen proberen.

Voor de andere talen , deze instellingen in mijn vimrc zijn bijna voldoende, maar voor Javascript:

  set nuset autoindentset nocompatibleset vbsyntax onset omnifunc = syntaxcomplete # Complete filetype plugin inspringen op  

Hier is mijn volledige vimrc als je suggesties hebt.

Een antwoord:
#1
+9
elias
2014-02-05 20:04:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb enkele jaren geleden het gebruik van vim voor Java-webontwikkeling opgegeven, omdat het echt veel tooling-ondersteuning nodig heeft (Intellij IDEA is erg leuk). Ik heb meer succes gehad met het gebruik van vim voor het ontwikkelen van Grails-applicaties, maar ik denk dat ik voor Java echt sterke refactoring-tools wil.

Dat gezegd hebbende, als je echt aandringt op het gebruik van vim, zijn hier enkele plug-ins die kan u helpen:

  • syntastisch - ondersteuning voor coderingstips voor Java, JS, XML en meer
  • html5.vim - verbeterde HTML5-ondersteuning
  • vim-javascript - verbeterde JavaScript-ondersteuning
  • emmet-vim - ook bekend als Zen Coding, versnelt HTML-creatie
  • surround.vim - handige plug-in om verschillende soorten omringende markeringen te manipuleren (bijvoorbeeld: aanhalingstekens, haakjes, haakjes, HTML-tags, enz.)

Merk op dat deze plug-ins waarschijnlijk nuttig zijn in elk scenario voor webontwikkeling, maar geen enkele is echt specifiek voor Java-omgevingen.

Bedankt, ik probeer er nu een paar uit. vim-javascript ziet er goed uit. Ik zal het nu niet accepteren, omdat ik graag meer suggesties zou willen. En wat betreft syntastiek, ik heb het nog niet geïnstalleerd, maar vereist het configuratie om het te laten werken of is het allemaal functioneel uit de doos?
@Johnride Voor sommige talen werkt het uit de doos. Voor anderen moet u wellicht een tool van een derde partij installeren (zie de [FAQ] (https://github.com/scrooloose/syntastic#faq)).


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...