Vraag:
Video-editor voor Windows die afbeeldingen of audio op willekeurige punten kan invoegen
Doorknob
2014-02-05 06:51:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als ik relatief eenvoudige video's probeer te bewerken, wat is dan een goede editor die deze functies beschikbaar heeft op Windows?

 • videoclips bijsnijden, de ene videoclip na de andere afspelen (basisfuncties , niet vereist maar zou mooi zijn)
 • mogelijkheid om afbeeldingen of audio op willekeurige punten in te voegen bovenop een reeds bestaande clip, zoals een overlay (vereist; dit is de focus van de vraag)
  • mogelijkheid om video ook over elkaar te leggen zou ook leuk zijn.
 • een voorbeeld van de video bekijken voordat je deze exporteert (mogelijkheid om video af te spelen / te pauzeren om plaatsen te vinden dingen invoegen)
 • bij voorkeur gratis (dit is enigszins belangrijk, lage kosten zijn ook oké) en relatief eenvoudig te gebruiken (minder belangrijk)
 • geen specifieke codec vereist
Verwante vraag: "Video-editor die Photoshop PSD-bestanden kan importeren en ze op video kan overlappen met een transparant kanaal?" https://video.stackexchange.com/q/32115/32046
Negen antwoorden:
#1
+12
iKlsR
2014-03-06 00:45:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Blender (gratis) heeft een krachtige ingebouwde video-editor die vrij eenvoudig te gebruiken is. Je laadt inhoud in als stroken en vervolgens kun je deze op de tijdlijn aanpassen, het heeft een real-time voorbeeldvenster en heeft ook effecten die je over je video kunt leggen. Minus de paar minuten die het u zou kosten om de ins en outs te leren, het voert alles uit wat u vraagt.

Blender UI

Hier is een korte videozelfstudie om op de hoogte te blijven en voor eventuele verdere vragen kunt u contact opnemen met de relevante stackexchange-site.

Blender is de emacs van digitale inhoud.
Is dat een voor- of een nadeel?
@Bernhard Absoluut [een pro] (http://shayelk.in/why-i-use-emacs/), _ "Elke Emacs-veteraan zou je vertellen dat Emacs geen editor is, maar een systeem dat tekstbuffers en windows, en voer LISP-code uit om die te manipuleren. Daarom kan het alles doen, en je kunt praktisch in Emacs leven, zoals sommigen doen, met behulp van het onderstreepte OS alleen om het op te starten. "_ Ik gebruik Blender om video's te bewerken, afbeeldingen te bekijken en zelfs films kijken, het is een krachtpatser.
#2
+11
Flyk
2014-02-08 00:36:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb Virtual Dub aanbevolen voor een andere vraag waarin werd gevraagd om een ​​tool voor het efficiënt knippen van films. Virtual Dub voldoet aan elk van de gespecificeerde vereisten, maar hoe het met afbeeldingen omgaat, is een beetje ... anders.

Virtual Dub biedt moeiteloos de volgende functionaliteit:

 • videoclips bijsnijden
 • meerdere clips combineren
 • een voorbeeld van de video bekijken voordat je deze exporteert
 • en het is gratis

Je kunt er afbeeldingen mee importeren het is echter ook in de eerste plaats een hulpmiddel voor videobewerking, en het behandelt frames (waarvan er echter veel frames per seconde zijn waarmee u rendert, standaard ingesteld op 25). Om afbeeldingen voor titelschermen of op willekeurige punten tijdens het afspelen te importeren, moet u het volgende doen;

 • de afbeelding invoegen
 • blader naar het frame met de afbeelding
 • kopieer het frame en plak het zo vaak als je het nodig hebt (bijvoorbeeld 25 frames voor een volledige seconde bij 25 frames per seconde)

Voor vervaging tussen wat de afbeelding ook is / title card is voor en de video, je zou plug-ins moeten gebruiken.

Wauw! Ik herinner me dat ik dit bijna 10 jaar geleden gebruikte voor het rippen van dvd's. Ik wist niet eens dat het er nog was. Goed gebeld!
#3
+11
Ben Miller - Remember Monica
2014-02-27 04:20:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik hou van de Vegas-familie van video-editors (voorheen van Sony, nu eigendom van MAGIX). Ik heb de meeste ervaring met Vegas Pro, hun geavanceerde video-editor, maar ze bieden ook een consumentenvideo-editor genaamd Vegas Movie Studio, die precies hetzelfde werkt als Vegas Pro, maar met minder functies en een veel betere prijs.

Vegas Movie Studio is een video-editor met meerdere sporen die alles zou moeten doen wat je wilt. Ik vind het heel gemakkelijk te gebruiken. Met elke video-editor zal er een leercurve zijn, maar ik vind het veel intuïtiever dan Virtual Dub of elke andere video-editor die ik heb geprobeerd. Het is veel krachtiger dan zoiets als Windows Movie Maker.

Movie Studio screenshot Met een multi-track-indeling kunt u uw primaire video op één track plaatsen en vervolgens kunt u andere videoclips of foto's op andere nummers, en fade heen en weer tussen hen. Als u stilstaande beelden met transparantie of videoclips met chromakey (groen scherm) hebt, kunt u meer dan één track tegelijk weergeven. U kunt een videospoor pannen en zoomen zodat het slechts een deel van het scherm beslaat en erachter een ander videospoor verschijnt. Of je kunt kiezen uit verschillende overgangen om heen en weer te schakelen tussen tracks. Zelfs met de minst dure versie kan uw project 10 videotracks en 10 audiotracks bevatten, dus u hebt daar veel flexibiliteit.

Vegas heeft ook demoversies van alle producten, dus u kunt probeer het alvorens te kopen. Ik geloof dat de demo-versies beperkt zijn tot 30 dagen, en ik weet niet of ze een watermerk aan de output toevoegen of niet.

Ik weet niet wat het eindgebruik van je video's is, maar als je van plan bent dvd's te maken, raad ik je aan om wat meer uit te geven en te kiezen voor Vegas Movie Studio Platinum, dat DVD Architect Studio bevat, een heel mooi dvd-authoringprogramma.

Uw vereisten:

 • Het is gemakkelijk bij te snijden en tussen videoclips over te schakelen.
 • U kunt videoclips, foto's en audiofragmenten overal op de tijdlijn toevoegen.
 • Een Instant voorbeeldvenster toont u uw wijzigingen onmiddellijk, zonder dat u eerst de hele video hoeft te renderen.
 • Niet gratis. Movie Studio-lijsten voor $ 50 USD en Movie Studio Platinum-lijsten voor $ 80 (beide goedkoper online beschikbaar), en beide zullen alles op uw lijst doen. Als u meer functies nodig heeft, zijn er andere versies beschikbaar. Hier is een vergelijkingstabel van alle Vegas Movie Studio-videobewerkingsproducten.
 • Ondersteunt een breed scala aan indelingen en codecs. Bekijk ondersteunde indelingen van Movie Studio hier.
#4
+7
Seth
2014-02-08 02:12:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik denk dat Windows Movie Maker kan bereiken wat je wilt.

Het kan:

 • Clips bijsnijden.

 • Overgangen en visuele effecten toevoegen.

 • Combineer clips.

 • Biedt een goede preview-functie

 • Eenvoudig uploaden naar cloudservices, waaronder YouTube, Facebook en SkyDrive.

 • Meer ...

Helaas weet ik nog niet hoe ik clips kan toevoegen aan andere clips (bijv. overlays ), dus dat is een vereiste waaraan het niet voldoet.

Windows Movie Maker UI with a video loaded

#5
+4
Jeroen
2014-03-02 04:12:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb zojuist een vraag beantwoord over schermopname, ging verder met bladeren door de rest van deze site en vond deze vraag. Hoewel ik denk dat het niet bedoeld is voor videobewerking (ik heb liever Sony Vegas, maar dat is niet gratis), zou ActivePresenter ook aan de meeste vereisten moeten kunnen voldoen.

Maar eerst: hoe te beginnen. Normaal gesproken krijg je in ActivePresenter video in een project door schermopname, maar je kunt blijkbaar ook gewoon een lege dia in een leeg project invoegen en er gewoon een videobestand naartoe slepen. Getest en werkt prima.

Op naar de vereisten:

videoclips bijsnijden, de ene videoclip na de andere afspelen
vermogen het zou ook leuk zijn om een ​​video te overlappen
een voorbeeld van de video bekijken voordat je deze exporteert
Hier is een screenshot van de basisprincipes:

ActivePresenter layer editing

Er zijn de typische 'Play'- en' Stop'-knoppen, als je erop drukt, wordt een voorbeeld van het eindresultaat weergegeven.

De pijlen wijzen naar Cut-, Copy-, Delete- en Crop To Range opties.

Door een tweede videobestand naar het project te slepen, wordt een nieuwe laag toegevoegd aan die film. U kunt reeksen knippen / plakken zoals u wilt, en video's naast elkaar weergeven, afbeelding in afbeelding (door het formaat van een ervan te wijzigen), enz.

mogelijkheid om afbeeldingen of audio in te voegen
U kunt audio, video en afbeeldingen toevoegen door ze gewoon naar het project te slepen (of ze in te voegen vanuit het menu Annotatie ). Op de tijdlijn kun je de hierboven genoemde trimhulpmiddelen gebruiken om te bepalen wanneer ze worden weergegeven. Bovendien kunt u ze naar wens plaatsen en vergroten of verkleinen.

Hier is een screenshot met een hoofdvideo, een ingevoegde afbeelding van een pony en een tweede filmclip als picture-in-picture:

ActivePresenter overlays

bij voorkeur gratis
Er is een gratis versie (die ik heb gebruikt) met bovengenoemde functies, evenals een standaard en professionele editie (die ik niet heb geprobeerd).

en relatief eenvoudig te gebruiken (minder belangrijk)
Dit is natuurlijk enigszins subjectief, maar ik vond deze tool vrij gemakkelijk om mee te werken. De eerste screencast van 10 minuten kostte me ongeveer 2 uur werk, maar daarna begon het te versnellen. Disclaimer: ik heb Sony Vegas behoorlijk intensief gebruikt, dus ik was enigszins gewend aan videobewerkingsconcepten (wat waarschijnlijk veel helpt bij de leercurve).

elke codec
Dit is de enige die ik niet zeker weet. Het is waarschijnlijk vrij beperkt in vergelijking met Sony Vegas, Adobe Premiere, enz.

Voor het exporteren zit je vast met FLV, AVI, WMV, MPEG4, WebM ( docs).

Voor het importeren van clips kon ik geen documentatie vinden, maar het dialoogvenster "Selecteer een videobestand ..." zegt:

 Videobestanden (* .mp4; *. mkv ; *. wmv; *. flv; *. avi; *. webm) 

Ik denk dat je het eens moet proberen om te zien of je specifieke clips worden ondersteund.


Kortom, om mijn eerdere opmerking te herhalen: ActivePresenter lijkt aan (de meeste van) uw vereisten te voldoen, maar is niet echt bedoeld als een hulpmiddel voor videobewerking. Toch is het misschien wel geschikt voor jouw geval.

Veel succes!

Sorry, met "elke codec" bedoelde ik "geen specifieke vereiste; het kan met iedereen werken". Ik heb bewerkt om te verduidelijken. Bedankt, dit werkt misschien!
Geregistreerd voor deze uitwisseling om u te bedanken voor deze aanbeveling. Ik wilde de mogelijkheid hebben om boekomslagen toe te voegen aan youtube-video's en dit werkte uitstekend. Om erachter te komen hoe ik de avond terug kan krijgen, ben ik verzonken in het uitzoeken van Lightworks ...
@syntheticbrain Hah, je reactie is goed ontvangen, tyvm. Blij dat het heeft geholpen.
#6
+3
Fractaliste
2014-02-08 15:21:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

After Effect is software die grotendeels aan uw behoeften voldoet (behalve uw gratis -optie, maar er is een gratis proefperiode van 30 dagen beschikbaar) .

 • Trimmen en combineren van video's met zeer aanpasbare effecten. Idem voor audiotracks onafhankelijk van of niet van de video. Er is een tijdbalk voorzien om gemakkelijk te zien wanneer je tracks beginnen, eindigen, vervagen of iets anders.
 • Je kunt afbeeldingen, tekeningen, teksten en veel andere objecten invoegen (zoals 3D-tracks denk ik ) waar je wilt in de stroom. U kunt de camera ook verplaatsen en in de laatste versies wordt een trackingtool voorgesteld.
 • Een real-time preview van RAM is beschikbaar voordat u exporteert. En voor de aanmaakstap stelt een niet-realtime preview u in staat om uiterst nauwkeurig te werken (frame voor frame als u dat wilt).

De AfterEffect-tijdbalk:

AfterEffect time-bar

Maar voordat je gaat testen wil ik je waarschuwen :

 • AfterEffect is een te krachtige en te zware software als je dat nodig hebt een video-editor voor incidenteel gebruik (animatie voor wieden, vakantievideo, ...). Als je het leert, zal je ontmoedigen.
 • Maar als je erg geïnteresseerd bent in het verbeteren van jezelf in videobewerking, is AfterEffect een zeer geïnteresseerde software, het videobewerkingequivalent van PhotoShop.
#7
+3
3ventic
2014-02-27 04:13:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Adobe Premiere Pro is een zeer krachtige videobewerkingssoftware waarmee je dezelfde acties kunt uitvoeren als After Effects, maar naar mijn mening gemakkelijker te leren is aanvankelijk. Het maakt het mogelijk om

 • video's in kleinere stukjes te knippen en de onnodige delen te verwijderen
 • audio afzonderlijk van video bewerken
 • overlappen met video en afbeeldingen (heel eenvoudig, sleep naar de bronnen en sleep vervolgens naar de tijdlijn, pas het formaat aan van de effectbediening indien nodig)
 • De video en audio aanpassen met effecten (tijdschaal wijzigen, basisfilters toepassen en dergelijke)
 • Eenvoudig beeldbewerking binnen het programma en interactie met Photoshop
 • Ondersteunt een heleboel verschillende codecs

Maar het is niet gratis. Terwijl After Effects de krachtige visuele effecten heeft en zich op details concentreert, doet Premiere de bewerking op grotere schaal beter.

Hier is een screenshot ervan tijdens een normaal project om een ​​beter idee te geven:

Effect Controls, Preview video\Source files, Timeline

(Er is een voorbeeld van de video in de rechterbovenhoek in het grijze gebied, maar mijn schermopname heeft het op de een of andere manier verborgen)

#8
  0
Travis
2015-02-05 20:11:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lightworks biedt een gratis versie.

Ik merkte dat het beter was dan Windows Movie Maker

 • Heeft een gratis versie die beperkt is vergeleken met de pro-versie.
 • Mogelijkheid om bestaande videobestanden te importeren en ze te bewerken
 • Mogelijkheid om muziek toe te voegen (ik heb opgenomen terwijl ik met Audacity sprak en kon dat toevoegen, dus muziek toevoegen zou mogelijk.
 • Ik gebruik Windows 7.

Ik moest enkele instructievideo's bekijken om een ​​paar dingen uit te zoeken. Mijn excuses als dit voldoet niet aan uw andere vereisten. Ik weet het niet zeker over sommige ervan.

#9
  0
foggy
2017-07-12 11:18:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Filmora heeft definitief de functie die u wilt, maar het kost $ 60 om bestanden zonder watermerk te kunnen exporteren.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...