Vraag:
Wat is een schermrecorder met muisbeweging en kan de opname als video opslaan?
MrWhite
2014-02-05 08:58:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben op zoek naar schermopnamesoftware die het volgende ondersteunt:

  • dynamisch zoomen van de pagina
  • registreert muisbewegingen
  • maakt het mogelijk dat onderschriften overlay
  • stoppen / doorgaan met opnemen
  • geluidsopname
  • wordt opgeslagen als standaard video-MPEG.

Welke software zou hiervoor geschikt zijn vereisten?

Zie ook http://softwarerecs.stackexchange.com/questions/4165/a-free-lightweight-but-quality-video-capture-software-for-windows
Acht antwoorden:
#1
+23
Jeroen
2014-03-02 03:24:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik zou ActivePresenter aanbevelen. U neemt eerst uw screencast op en daarna worden enkele van uw functies toegevoegd. Uw lijst met vereisten doornemen:

✔ Dynamisch zoomen van de pagina

Er is een functie genaamd "Zoom & Pan" (zie YouTube-uitleg) waar u kan een gedeelte van de opname selecteren en de laatste video daarop laten inzoomen. Als alternatief kun je ook "spotlight" gebruiken dat door de video beweegt, ziet er als volgt uit:

ActivePresenter spotlight

✔ Legt muisbewegingen vast

Het is optioneel, en u kunt ook dingen doen zoals de cursor markeren. Hier is een momentopname van de gerelateerde instellingen:

ActivePresenter cursor settings

✔ Staat toe dat onderschriften over elkaar heen worden gelegd

Beide tekstvakken (incl. Vet, cursief, onderstreept, staking, kleuren, bg-kleur) en tekstballonnen. Ziet er zo uit in de bewerkingsmodus:

ActivePresenter captions

✔ Stop / ga door met opnemen

Werkt, maar soms merkte ik dat de audio-opname een beetje uit synchroon met de video, en moest dat aanpassen in de bewerkingsmodus. Hier is een screenshot van de werkbalkoverlay:

ActivePresenter toolbar

✔ Geluidsopname

Het staat erin (optioneel). Zoals hierboven vermeld, heeft het pauzeren van een opname de audio een of twee keer enigszins uit de synchronisatie geleid. Dit zijn de instellingen:

ActivePresenter audio

✔ Slaat op als standaard video MPEG

Bij het exporteren heb je een behoorlijke reeks opties, waaronder het MP4-formaat (zoals evenals AVI, WMV en WebM). Zie de instellingen:

ActivePresenter exporting


Ik heb Camstudio en een combinatie van Fraps + Sony Vegas eerder voor vergelijkbare doeleinden gebruikt. Voor normale screencasts zou ik ActivePresenter echter aanbevelen, omdat het veel functies heeft en toch een vriendelijke leercurve heeft. Slechts twee problemen waren stabiliteit met een bepaalde versie (werd een week later in een update opgelost) en enkele problemen met audiosynchronisatie bij het pauzeren van opnames.

Er is een gratis versie (die ik heb gebruikt), evenals een standaard en professionele versie (die ik niet heb t geprobeerd).

Dit programma is geweldig, bedankt! Zeer krachtig en niet moeilijk te gebruiken. Dit programma helpt onze offshore automatiseringsteams om (letterlijk) beter te illustreren wat hun video-opnames laten zien. Ik wou dat ik dit bericht meer dan eens kon stemmen.
+1 voor grondigheid en afbeeldingen
Hoe zit het met de leercurve?
@Green Best oké. Ik werd vrijwel onmiddellijk productief, net als mijn minder technisch onderlegde collega's in die tijd. Relatief gezien denk ik dat CamStudio misschien eenvoudiger is omdat het minder rijk is aan functies, maar het is zeker gemakkelijker dan Sony Vegas en Adobe Premiere.
Vier jaar later val ik hier nog regelmatig op terug voor simpele schermopnames.
#2
+8
Doorknob
2014-02-05 09:02:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

CamStudio lijkt in uw beschrijving te passen. De enige ontbrekende functie is dat je niet kunt opslaan als MPEG, alleen AVI, maar de video-output kan eenvoudig worden geconverteerd.

... kan ook hoogwaardige, anti-aliasing ( geen gekartelde randen) schermbijschriften voor uw opnamen in seconden ... u kunt ervoor kiezen om aangepaste cursors te gebruiken, om het hele scherm op te nemen of slechts een gedeelte ervan ...

Het is gratis, ook!

Ja, het is gratis, maar in Windows 7 werd gevraagd om verschillende programma's van derden te installeren; het is heel gemakkelijk om op Accepteren te klikken, denkend dat ze deel uitmaken van de installatie. (Het deed dit niet in Windows Server 2008.)
Versie 2.7.2 (oktober 2013) heeft me niets gevraagd over software van derden, en ik zie er geen geïnstalleerd. Camstudio klaagt echter over een ontbrekende MSVCR100.DLL, waarvoor ik het Microsoft Visual C ++ 2010 Redistributable Package ([32 bit-versie] (http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx) moet installeren ? id = 8328), [64 bit-versie] (http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=13523))
Om preciezer te zijn: je hebt de ** 32-bits ** -versie van het Microsoft Visual C ++ 2010 Redistributable Package (het uitvoerbare bestand 'x86') nodig. CamStudio werkt niet met de 64-bits versie.
#3
+4
Taz
2014-02-05 09:30:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Camtasia geeft je de tools die je nodig hebt om activiteit op het scherm vast te leggen, je inhoud te bewerken en te verbeteren en in hoge kwaliteit te delen met kijkers waar dan ook.

Opnamefuncties

Volledig scherm, Regio, Webcamera, DV-camera, Microfoonaudio, Systeemaudio, Gesproken commentaar, Opname pauzeren, Cursorlocatie herstellen na pauze, Schermtekening, Markeringen toevoegen, Editor toevoegen, Toetsenbordinvoer vastleggen, PowerPoint toevoegen -in, Auto voegt markeringen toe aan elke dia, presets, recent opgenomen gebieden, vergrendelen op toepassing

Bewerken

Bewerk en je video's met Camtasia's editor, kant-en-klare thema's, geanimeerd achtergronden, afbeeldingen, toelichtingen, project exporteren als zip, video-effecten, audio-effecten, cursoreffecten, directe manipulatie van media op voorbeeldgebied (canvas), markeringen toevoegen

Exporteren

Interactief produceren video's met klikbare links, inhoudsopgaven, zoeken en meer. Deel video's met Youtube. Meerdere profielen voor het exporteren van bestanden.

Hier is een snelle tabel om precies te zien wat het kan doen als een vergelijkingstabel.

#4
+1
texnic
2015-04-28 14:39:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Om de titel van de vraag te beantwoorden, zou ik RecordIt aan de verzameling toevoegen. Het is extreem eenvoudig te gebruiken en gratis. Wat het beste is, het uploadt onmiddellijk uw opname en geeft u een korte link. Dus toen ik wilde delen wat ik aan het doen was met de klantenondersteuning, kostte het me letterlijk een paar minuten om het via Google te vinden tot het indienen van mijn ondersteuningsverzoek met de link naar schermopname.

#5
+1
mmv-ru
2018-06-29 18:57:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voor Windows gebruik ik nu ShareX. Gratis Open Source-app voor screenshot en screencast-opname.

Het bevat ook eenvoudige beeldbewerkings- en annotaties en automatische uploader voor het hosten van afbeeldingen, maar ik gebruik deze functies niet.

Er zijn geen geavanceerde screencast-functies , zoals sneltoets show, muisklik show, etc. Gewoon h264 mp4 van scherm of venster.

#6
  0
panofish
2014-09-03 02:23:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben het met anderen eens dat Camtasia is wat je wilt voor Windows, maar het is niet gratis. Jing, dat ook door hetzelfde bedrijf Techsmith is gemaakt, IS GRATIS en doet hetzelfde werk en de enige beperking is een tijdslimiet.

#7
-1
OrangeKing89
2015-07-14 19:04:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als je alleen moet opnemen en het al hebt, heeft de VLC-videospeler een methode om het scherm op te nemen.

Het is echter niet de focus van de software, dus het is niet erg flexibel en voldoet niet aan de vereisten die in de vraag worden gesteld, maar als je het al hebt geïnstalleerd en alleen een manier nodig hebt om het scherm op te nemen, werkt het zonder dat je hoeft uit te zoeken welk programma je moet gebruiken.

Instructies:

How-to Geek

PCTonic

De oorspronkelijke vraag had een lijst met vereisten (dynamisch zoomen van de pagina ...) zou kunnen vermelden hoe / of deze software eraan voldoet?
Ik heb het antwoord een beetje uitgebreid, maar aangezien er al een geaccepteerd antwoord was, dacht ik niet aan de specifieke vereisten van de vraag, maar meer aan een algemeen referentieantwoord voor schermopnameprogramma's.
#8
-2
OrangeKing89
2015-07-14 19:09:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

In mijn bedrijf geven we presentaties en moeten we het scherm opnemen, maar elke presentator gebruikt zijn eigen laptop, dus het is een hoop gedoe om een ​​schermopnameprogramma op zijn computer te installeren en ervoor te zorgen dat ze niet vergeten de opname te starten.

Ik heb zojuist een video-opnameapparaat gekocht dat midden in de verbinding met het tv-scherm zit dat we gebruiken voor presentaties.

De box kopieert het videosignaal naar mijn laptop waar het word opgenomen. Op deze manier is het veel minder gedoe als je een oplossing nodig hebt waarbij je veel computers hebt die moeten worden gebruikt voor presentaties.

Voor een eenmalig gebruik met slechts één computer zou dit een beetje overdreven zijn.

Ondersteunt het zoomen? Geluid? Bijschriften? Het zijn allemaal vereisten die in de vraag worden uitgedrukt.
Het is hardware voor video-onderschepping, dus alles wat via de kabel naar het presentatiescherm loopt, wordt vastgelegd. Als de hardware een HDMI-kabel is, vangt het daar geluid op. Als je tijdens de presentatie een zoomprogramma op je scherm draait, wordt dat vastgelegd.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...