Vraag:
App voor Android die Open Street Map-gegevens leest, maar kan worden gebruikt als een GPS of voor routebeschrijvingen
Enjabain
2014-02-05 04:53:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik wil Open Street Map-gegevens gebruiken, maar de Open Street Map-website heeft deze functies niet. De belangrijkste functies die ik nodig heb, zijn routebeschrijvingen en turn-by-turn GPS-navigatie.

Zie ook [Offline kaartbrowser op Android met offline zoeken] (http://softwarerecs.stackexchange.com/questions/82/offline-map-browser-on-android-with-offline-search) (met een andere set voorwaarden)
Wat zijn de functies die u mist op de website van OSM? Ik zie niets in uw vraag dat OSMAnd niet biedt.
@Gilles Misschien vergis ik me. Maar is er een manier om een ​​locatie te zoeken en te zeggen hoe ik er vanaf hier op de website van OSM kan komen?
Niet op http://openstreetmap.org/ zelf, maar OSM (de database) heeft alle benodigde gegevens en er zijn zowel offline als online applicaties die voor navigatie zorgen. Bijvoorbeeld OsmAnd op Android (wat goed offline werkt), of http://www.yournavigation.org/ als je een webapp wilt.
"Here" werkt verbazingwekkend goed. En het is gratis.
Twee antwoorden:
#1
+8
Gilles 'SO- stop being evil'
2014-02-05 05:04:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

OsmAnd kan werken met online of offline (vooraf gedownloade) OpenStreetMap-gegevens. Het biedt offline zoeken en routebeschrijvingen (voetgangers, fietsen en autorijden). Het kan spraakbegeleiding bieden.

De basistoepassing is gratis (geen kosten en geen advertenties). Er is een betaalde versie waarmee u meer offline kaarten kunt downloaden.

#2
+7
Izzy
2014-02-05 13:19:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Locus Maps kan dit en meer. Een erg handige bonusfunctie hier is dat het complete .kmz -bestanden (inclusief afbeeldingen en alles) kan importeren voor offline gebruik, zodat je je eigen reisgids kunt maken (gebruik deze een paar keer op deze manier). Als u uw routes vooruit berekent (bijv. In het hotel, terwijl u nog steeds gebruikmaakt van wifi), zou de navigatie ook offline moeten werken.

Locus Maps ondersteunt een aantal kaartbronnen, niet alleen OSM , maar ook vectorkaarten en meer. Meer bronnen worden geïntroduceerd via een add-on ( Map Tweak).

Het is goed als het gaat om privacy, aangezien het standaard bijna geen privégegevens benadert (toegang tot contacten moet zijn ingeschakeld via de add-on voor contacten), en het heeft zelfs dingen als een AR-add-on ( bekijk meer).

Wat is een "AR-add-on"?
Een add-on voor [Augmented Reality] (http://en.wikipedia.org/wiki/Augmented_reality). Kortom, AR gebruikt vooral het camerabeeld van uw omgeving en verrijkt dit met aanvullende informatie. Met * Locus Maps * betekent dit dat je je omgeving door de camera ziet, en POI's worden gemarkeerd als ze zich in het "zichtbare gebied" bevinden (bijv. "Wat is daar interessant?").


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...